Logo Ucloud

AzureStack HCI

операційна система гіперконвергентної інфраструктури (HCI), що надається у форматі комплексу в складі існуючої або нової підписки Azure, забезпечуючи останні оновлення безпеки, продуктивності та функціоналу хмари AZURE.

Переваги використання кластера для високонавантажених систем

Адаптивність

При виникненні проблем із продуктивністю можна моментально збільшити обсяг доступних ресурсів (процесор, пам'ять, диск), оптимізувати/усунути вузькі місця і потім так само швидко відкотити кількість ресурсів до прийнятного рівня.

Гнучкість

При збільшенні користувачів, навантаження на базу або розрахунків і обчислень, високопродуктивні кластери забезпечують кращу потужність.

Надійність

Диски, мережі та гаряча заміна обладнання завжди залишаються вузьким місцем в ідеально складеній хайлоад систем.

Менеджмент

На етапі розробки потрібно архітектурно закладати основні патерни, властиві навантаженій архітектурі . Наприклад, партіціонування даних (розбиття однотипних даних між нодамі баз даних) і т.п. Спеціалісти Ucloud мають великий досвід проектування архітектури ІТ-систем і допоможуть виявити та врахувати вузькі місця на ранньому етапі.

Економія

Застосування комплексу серверів для високонавантажених систем дозволяє не втрачати час і гроші через збій або зупинку в роботі.

Ознайомтеся з нашою презентацією

Компанія UCloud є срібним партнером Microsoft, а також співпрацює з українськими (ВОЛЗ) і європейськими (Fiberax) компаніями для організації каналів передачі даних.