Політика конфіденційності

Товариство з обмеженою відповідальністю «Торгові Системи» (далі – Товариство) повідомляє Вам, як особі, яка має намір зареєструватися на сайті UCLOUD.ua, ввівши свої персональні дані, про наступне.

З метою дотримання вимог Закону України «Про захист персональних даних» та у зв’язку з обробкою інформації, яку Ви вкажете при реєстрації, Товариство повідомляє Вас про те, що після отримання Ваших персональних даних Ви маєте наступні права:

  • Знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить Ваші персональні дані, мету їх обробки, її призначення та найменування;
  • Отримувати інформацію про умови надання доступу до своїх персональних даних;
  • На доступ до своїх персональних даних;
  • Отримувати не пізніше ніж за 30 календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законодавством України, відповідь про те, обробляються чи Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних, Пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • Пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять Вашу честь, гідність та ділову репутацію;
  • Звертатися з питань захисту своїх персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
  • Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

Персональні дані будуть оброблятися Товариством (його уповноваженими особами) з метою забезпечення здійснення господарської діяльності, в тому числі забезпечення реалізації відносин у сфері надання послуг.

Ваші персональні дані будуть оброблятися в базі персональних даних Товариства «Фізичні особи, персональні дані яких обробляються в ході ведення господарської діяльності».

З метою недопущення порушення Ваших прав реєстрація буде можлива лише в тому випадку, якщо Ви надасте однозначне беззастережну згоду на обробку Ваших персональних даних, і підтвердіть, що ознайомлені з метою обробки та свої права суб’єкта персональних даних.

Дотримання Вашої конфіденційності важливо для нас. З цієї причини, ми розробили Політику Конфіденційності, яка описує, як ми використовуємо і зберігаємо Вашу інформацію. Будь ласка, ознайомтеся з нашими правилами дотримання конфіденційності і повідомте нам, якщо у вас виникнуть будь-які питання.

Збір і використання персональної інформації

Під персональною інформацією розуміються дані, які можуть бути використані для ідентифікації певної особи або зв’язку з нею.

Від вас може бути запрошено надання вашої персональної інформації в будь-який момент, коли ви зв’язуєтеся з нами.

Нижче наведені деякі приклади типів персональної інформації, яку ми можемо збирати, і як ми можемо використовувати таку інформацію.

Яку персональну інформацію ми збираємо:

  • Коли ви залишаєте заявку на сайті, ми можемо збирати різну інформацію, включаючи ваші ім’я, номер телефону, адресу електронної пошти тощо

Як ми використовуємо вашу персональну інформацію:

  • Зібрана нами персональна інформація дозволяє нам зв’язуватися з вами і повідомляти про унікальні пропозиції, акції, заходи і найближчі події.
  • Час від часу ми можемо використовувати вашу персональну інформацію для відправки важливих повідомлень.
  • Ми також можемо використовувати персональну інформацію для внутрішніх цілей, таких як проведення аудиту, аналізу даних і різних досліджень з метою поліпшення послуг, що надаються нами і надання Вам рекомендацій щодо наших послуг.
  • Якщо ви берете участь в розіграші призів, конкурсі або подібному стимулюючому заході, ми можемо використовувати надану вами інформацію для управління такими програмами.

Розкриття інформації третім особам

Ми не розкриваємо отриману від Вас інформацію третім особам.

Винятки:

  • У разі, якщо необхідно – відповідно до закону, у судовому порядку, в судовому розгляді, і / або на підставі публічних запитів або запитів від державних органів на території України – розкрити вашу персональну інформацію. Ми також можемо розкривати інформацію про вас якщо ми визначимо, що таке розкриття необхідно або доречно в цілях безпеки, підтримання правопорядку, чи інших суспільно важливих випадках.
  • У разі реорганізації, злиття або продажу ми можемо передати зібрану нами персональну інформацію відповідній третій особі – правонаступнику.

Захист особистих даних

Ми вживаємо заходів обережності – включаючи адміністративні, технічні та фізичні – для захисту вашої персональної інформації від втрати, крадіжки, і недобросовісного використання, а також від несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.

Дотримання вашої конфіденційності на рівні компанії

Для того щоб переконатися, що ваша персональна інформація знаходиться в безпеці, ми доводимо норми дотримання конфіденційності і безпеки до наших співробітників, і строго стежимо за виконанням заходів дотримання конфіденційності.

Ознайомтеся з нашою презентацією

Компанія UCloud є срібним партнером Microsoft, а так само співпрацює з українськими (ВОЛЗ) і європейськими (Fiberax) компаніями для організації каналів передачі даних.